Παππάς : "Στόχος μας το final-4!"

Ο Νίκος Παππάς τόνισε πως ο Παναθηναϊκός μπορούσε να πάρει το σημερινό ματς με την... μαγκιά του, ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας είναι το final-4!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Προφανώς η Νταρουσάφακα δεν είναι εύκολη ομάδα. Έχει κάνει τεράστια οικονομική επένδυση τα τελευταία χρόνια. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Δεν έχει  τυχαίους παίκτες, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Το πιο σημαντικό ήταν να ελέγξουμε τον ρυθμό. Ξέραμε πως ο κόουτς Μπλατ παίζει με πολλά σχήματα. Δυστυχώς χάσαμε διαφορές και δεν προλάβαμε να το γυρίσουμε.

Δεν βγήκε η άμυνα στον Ουοναμέικερ. Ξέραμε πως έπρεπε να τον περιορίσουμε. Είναι ο κινητήριος μοχλός και τελικά ήταν πάνω από τον μ.ο. του. Είχαμε και κακές επιλογές και χάσαμε δίκαια. Σίγουρα όταν παίζεις με αυτές τις ομάδες, περιμένεις την ευκαιρία να κλέψεις το ματς. Ο Παναθηναϊκός δεν χρειαζόταν να το κλέψει, μπορούσε να το πάρει με τη μαγκιά του. Δυστυχώς χάσαμε τις διαφορές και είχαμε κάποιες άσχημες επιλογές."

Για τα διαφορετικά που παρουσιάζει η ομάδα του στο ΟΑΚΑ και μακριά από αυτό: "Στο ΟΑΚΑ ο ενθουσιασμός μας οδηγεί σε νίκες. Εκτός έδρας, όταν δέχεσαι ένα καλάθι μπορεί να αρχίσει η κατηφόρα. Θεωρώ ότι πρέπει να το ισορροπήσουμε και να πάρουμε επιτέλους ένα μεγάλο διπλό."

Για το γεγονός ότι βοηθάει σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στο σκοράρισμα: "Τώρα αυτό το χτίζετε και λίγο εσείς οι δημοσιογράφοι. Όταν σκοράρεις πολλούς πόντους δημιουργείται μία προκατάληψη πως δεν παίζεις άμυνα. Ακούγεται λίγο κλισέ, αλλά θέλω να βοηθάω την ομάδα μου με οποιονδήποτε τρόπο για να παίρνει νίκες. Έχω περάσει πολλά αυτά χρόνια. Προσπαθώ να βοηθάω με κάθε τρόπο. Η ομάδα είναι χτισμένη για μεγάλα πράγματα και με κάθε αφορμή πρέπει να δίνουμε το καλύτερο."

Για τις δυνατότητες του Παναθηναϊκού: "Εγώ είμαι 4 χρόνια στην ομάδα. Θεωρώ πως έχουμε το καλύτερο υλικό των τελευταίων χρόνων. Αφού έχουμε φτάσει στα προημιτελικά, τότε στόχος μας είναι το  Final Four. Δεν ασχολούμαστε με ίντριγκες που ακούγονται του τύπου "να βγούμε 6οι και να παίξουμε με τον Οσφπ η κάποιον άλλο". Αυτά τα σενάρια ακούγονται γραφικά. Κυνηγάμε κάθε ματς ξεχωριστά."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.