Ιστορικό αμυντικό επίτευγμα!

Ο Παναθηναϊκός διατήρησε ανέπαφη την εστία του για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι στο Κύπελλο, κάτι που είχε να πετύχει 14 χρόνια!



Οι «πράσινοι» επικράτησαν χτες με 0-1 στην Τρίπολη επί του Αστέρα, διατηρώντας για τέταρτο συνεχόμενο ματς στο Κύπελλο ανέπαφη την εστία τους. Η τελευταία φορά που δέχτηκε γκολ το τριφύλλι ήταν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Έπειτα, ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει με 3-0 και 0-4 τον Κισσαμικό, ενώ έχει ξεπεράσει εύκολα με 4-0 και 0-1 το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης.

Η τελευταία φορά που το τριφύλλι κράτησε για τέσσερις -ή παραπάνω- συνεχόμενους αγώνες Κυπέλλου το «μηδέν» στην άμυνα ήταν το μακρινό 2003. Τότε, οι «πράσινοι» είχαν περάσει με δύο νίκες (0-2 και 3-0) από τους Λύκους και είχαν αποκλείσει Ξάνθη (1-0 και 0-0) και Ακράτητο (0-1 και 3-0), προτού δεχτούν γκολ από το Αιγάλεω, το οποίο μάλιστα τους απέκλεισε (0-1 και 1-1).

Τότε ο Παναθηναϊκός είχε κρατήσει το «0» σε έξι συνεχόμενα παιχνίδια, επίδοση που μπορεί να ισοφαρίσει φέτος αν δεν δεχτεί κάποιο τέρμα στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.