Δεν τα κατάφερε

Με νύχια και με δόντια πάλεψαν οι παίκτριες των «πρασίνων» όπως τελικά ηττήθηκαν από τον Οσφπ του πολύ μεγαλύτερου μπάτζετ.


Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση  και προηγήθηκε με 3-2. Στο σημείο εκείνο ο Οσφπ αντέδρασε και πήρε κεφάλι στο σκορ (3-6), με καλάθι της Τζόνσον. Οι φιλοξενούμενες συνέχισαν να έχουν το προβάδισμα με 5-11. Στο πρώτο αυτό δεκάλεπτο οι ομάδες ήταν αρκετά άστοχες κάτι που είναι φανερό κι από το 8-11 , που ήταν το σκορ του πρώτου αυτού μέρους του αγώνα.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι «πράσινες» με πρωταγωνίστρια την Έιβερι πίεσαν τον Οσφπ και πήραν κεφάλι στο σκορ για αρκετή ώρα. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε μείωσε αλλά και προσπέρασε στο σκορ (23-26). Τελικά το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε μ’ ένα μεγάλο καλάθι της Άνταμς η οποία έδωσε και προβάδισμα στις πράσινες με 31-30.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για το τριφύλλι. Ο Οσφπ πήρε προβάδισμα και ξέφυγε μέχρι και με 8 πόντους. Βέβαια τα κορίτσια του Παναθηναϊκού αντιδρούσαν και έδειχναν να μην τα παρατάνε. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός και με τις Έιβερι και Άνταμς σε πολύ καλή μέρα κατάφεραν να ρίξουν την διαφορά στους 2 πόντους, στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (47-49). Οι «πράσινες» έπαιζαν με πάθος και με τη βοήθεια του κόσμου, έδειχναν ικανές να πάρουν τη νίκη.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο. Ο Παναθηναϊκός κυνήγαγε στο σκορ αλλά δεν άφηνε τον Οσφπ να πάρει μεγάλη διαφορά, στα πρώτα 5 λεπτά του τέταρτου δεκαλέπτου. Στο δεύτερο κομμάτι όμως ο Οσφπ πήρε διαφορά 5 πόντων. Εκείνο ήταν το σημείο που οι «πράσινες» έδειχναν να μην μπορούν άλλο και έτσι η διαφορά εκτοξεύτηκε στο +9, 3 λεπτά πριν το τέλος. Τελικά τα κορίτσια του Παναθηναϊκού ηττήθηκαν με 59-69.

Τα δεκάλεπτα: 8-13, 31-30, 47-49, 59-69

Παναθηναϊκός (Πρέκας): Κάσδαγλη, Μουλή 7, Στούπα, Άνταμς 13,  Καλαμπάκου 3, Πράπα, Σλούκα 2, Διέλα, Έιβερι 18, Σαπαλίδου, Εζέτζα, Χάμπτον 16

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.