Βαζέχα : "Έχει μεγάλη ευθύνη ο πρόεδρος."

Ο Κριστόφ Βαζέχα μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό, επιρρίπτοντας ευθύνες στον Γιάννη Αλαφούζο, τονίζοντας πως ακούει ανθρώπους άσχετους με το ποδόσφαιρο.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Sport24 Radio 103.3»:

Για την κατάσταση στην ομάδα: "Δεν έχω να πω κάτι καινούριο. Είναι τραγική η κατάσταση. Χάρηκα που ήρθαν στην ομάδα παιδιά που γνωρίζουν τι σημαίνει Παναθηναϊκός. Χρειάζεται υπομονή και χρόνος για να διορθωθούν τα λάθη μήπως γίνει κάτι καλύτερο."

Για το τι τον ενοχλεί περισσότερο: "Η ομάδα δεν έχει φιλοσοφία και δεν ξέρει τι θέλει. Έχει μεγάλη ευθύνη ο πρόεδρος. Τρελάθηκα πως ο προηγούμενος προπονητής σε έξι μήνες έκανε τόσες μεταγραφές. Αυτά δεν γίνονταν στον Παναθηναϊκό. Γι' αυτό έχει ευθύνη Αλαφούζος. Είχε και έχει κάποιους ανθρώπους όπως ο Σαραβάκος, ο Σίλβα, ο Λυμπερόπουλος τώρα, αν δεν τους ακούς πως να πάει καλά..."

Για το αν είναι θέμα ιδιοκτησίας: "Aν ήμουν πρόεδρος θα ήθελα να ξέρω τι θέλω. Τη φιλοσοφία. Θα έλεγα για παράδειγμα πως θέλω να παίζω με έξι ξένους και πέντε Έλληνες. Αν δεν μπορείς θα έρθει άλλος. Μετά δεν γίνεται να αλλάζει συνεχώς το σύστημα. Πρέπει να ξέρουμε τι θέλουμε και μετά πάμε στις επιλογές των παικτών που ταιριάζουν στην ομάδα. Ο πρόεδρος είναι νέος στο χώρο και ήρθε να σώσει τον Παναθηναϊκό αλλά από κει και πέρα πρέπει να μάθει. Δεν γίνεται ν' ακούει όσους δεν έχουν ιδέα και να μην ακούει όσους έχουν παίξει ποδόσφαιρο. Όταν έρχεται περίοδος μεταγραφών τ' αλλάζουμε όλα. Κάθε έξι μήνες γίνεται το ίδιο. Πρέπει να υπάρχει λογική σε όλες τις κινήσεις."

Για τον Ιμπάρμπο: "Διαβάζω ότι ήταν ένα μήνα ήταν στο εξωτερικό. Όταν υπέγραψε στον Παναθηναϊκό αυτό το παιδί δεν υπήρχε κάποιος να του πει ότι όταν κάνεις μ... θα τιμωρηθείς; Ότι έχει ο Παναθηναϊκός το δικαίωμα να σε διώξει; Δεν το γράφουν αυτό στα συμβόλαια; Λέμε ένα παράδειγμα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.