Τα δεδομένα με Λάσμε

Ο κόσμος έχει... πωρωθεί στο άκουσμα του ονόματος του Στεφάν Λάσμε, και το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ βάζει σε μια... τάξη τα δεδομένα για την περίπτωση του Γκαμπονέζου σέντερ.Ας ξεκινήσουμε τονίζοντας πως με την ισχύουσα απόφαση, ο Λάσμε μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα εκτός Τουρκίας επιθυμεί, δίχως πρόβλημα. Ωστόσο, η FIBA δεν έχει λάβει οριστική απόφαση ακόμη, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να επανεξετάσει την υπόθεση και -ενδεχομένως- να τιμωρήσει τον παίκτη. Η τιμωρία που θα του επιβληθεί βέβαια είναι σχεδόν απίθανο να είναι πάνω από 7 μήνες, τους οποίους έχει ήδη εκτίσει, επομένως οι πιθανότητες να το απαγορευτεί να αγωνιστεί είναι μηδαμινές.

Αυτό περιορίζει σημαντικά το ρίσκο απόκτησής του από τον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα, είναι σίγουρο πως ο παίκτης θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο τριφύλλι όπου πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του. Το οικονομικό δεν θα αποτελέσει τροχοπέδη, αφού προτεραιότητα του παίκτη είναι να επανέλθει στο υψηλότερο επίπεδο.

Λαμβάνοντας υπ'όψιν όλα τα παραπάνω, το πιθανότερο σενάριο είναι αν ο Πασκουάλ δώσει την συγκατάθεσή του, ο Λάσμε να αποκτηθεί άμεσα και να επιστέψει στην ομάδα της καρδιάς του περίπου 2.5 χρόνια μετά την αποχώρησή του!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.