Πασκουάλ : "Αφιερωμένη στους φιλάθλους μας για τα γενέθλιά του συλλόγου!"

Ο Τσάβι Πασκουάλ αφιέρωσε την σημερινή νίκη του Παναθηναϊκού στον κόσμο της ομάδας, για τα γενέθλια του συλλόγου, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήριά του την τουρκική ομάδα.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου:

"Πρώτον, θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στους φιλάθλους μας. Είναι μια σημαντική μέρα για εκείνους καθώς ο Παναθηναϊκός γιορτάζει τα γενέθλιά του. 109 χρόνια ιστορίας για τον σύλλογο.  Θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά στους φιλάθλους και την οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Δεύτερον, θα ήθελα να την αφιερώσω σε έναν Ισπανό προπονητή που σήμερα έφυγε από τη ζωή, τον Ραούλ Χιμένεθ και στην οικογένειά του."

"Ήταν ένα όμορφο ματς που απόλαυσε ο κόσμος. Ξέραμε πριν το ματς ότι η Γαλατά παίζει τελευταία εξαιρετικό μπάσκετ και θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον προπονητή της ομάδας. Πως πασάρουν και σουτάρουν εξαιρετικά τη μπάλα. Γνωρίζαμε πριν το ματς πως το έργο μας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο γι’ αυτό και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη μας. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά σιγά-σιγά, βήμα-βήμα καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς. Η Γαλατά κατάφερε εκμεταλλευόμενη τα δικά μας λάθη να επιστρέψει ξανά αλλά τελικά αντέξαμε και πήραμε τη νίκη γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.