Ο Αγκάμεζ και η παγίδα...

Ο Green Goblin γράφει για τον αχάριστο Αγκάμεζ που... μπολιάστηκε με την νοοτροπία των απέναντι αλλά και την παγίδα στην οποία έπεσε ο κόσμος του Παναθηναϊκού.


Ο 32χρονος διαγώνιος ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του χτεσινού «αιώνιου» ντέρμπι στην Κυψέλη. Η αγωνιστική του αξία είναι δεδομένη, για αυτό άλλωστε τον απέκτησε ο Ολυμπιακός, και για αυτό οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 3Χ3 απέναντι στο τριφύλλι φέτος.

Η συμπεριφορά του Κολομβιανού ωστόσο ήταν πραγματικά αισχρή. Έχει αγωνιστεί για 5 χρόνια στον Παναθηναϊκό, κατακτώντας 5 τίτλους και όντας ένας εκ των αγαπημένων της εξέδρας. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να δώσει πρόσφατα το «παρών» σε «αιώνιο» ντέρμπι και να θυμηθεί την υπέροχη αυτή ατμόσφαιρα, δηλώνοντας μάλιστα πως στο μέλλον θα ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Το ότι μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό δεν είναι κάτι εντυπωσιακό. Στον επαγγελματικό αθλητισμό αυτά γίνονται. Οι χειρονομίες του όμως προς την εξέδρα του Παναθηναϊκού είναι αισχρές και δείγμα μικρού ανθρώπου. Ο Αγκάμεζ έκανε δις την ίδια άσεμνη χειρονομία προς τον κόσμο της ομάδας, ενώ η κάμερα τον έπιασε να φωνάζει: "Σας γαμ...!"

Και η αλήθεια είναι ότι δεν μας προκαλεί εντύπωση. Είναι γνωστό πως όποιος φοράει αυτή την φανέλα, σε οποιοδήποτε άθλημα, μεταλλάσσεται... Σαν κολλητική ασθένεια, η οποία μπολιάζει τους πάντες που εμπλέκονται με τον... «σύλλογο αυτό».

Αυτό που θέλω να σταθώ όμως είναι η παγίδα στην οποία έπεσε ο κόσμος. Μετά και από τις προκλήσεις του Κολομβιανού έπεσαν αντικείμενα στο γήπεδο, τραυματίζοντας μάλιστα στην μύτη έναν παίκτη του Ολυμπιακού. Αυτό ακριβώς ήθελαν κι αυτοί. Να τους δοθεί αφορμή για να κλείσουν την Κυψέλη.

Σε μια χρονιά που ο Παναθηναϊκός κάνει την υπέρβαση και κοντράρει στα ίσα τους πάντες, που η μεγαλύτερη δύναμή του είναι η έδρα του, κινδυνεύει να δώσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια του χωρίς κόσμο. Πρέπει κάποτε να καταλάβουμε όλοι πως με τέτοιες συμπεριφορές ζημιώνεται ΜΟΝΟ ο σύλλογος. Κανένας άλλος...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.