Μολέδο : "Δεν πρόκειται να αφήσω τον Παναθηναϊκό!"

Ο Ροντρίγκο Μολέδο έβαλε τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από το τριφύλλι, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να αφήσει τον Παναθηναϊκό!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Τη βελτίωση της εικόνας της ομάδας και της φυσικής κατάστασης: "Τα πράγματα είναι καλύτερα, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε με νίκες. Στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης όπως και στο τεχνικό κομμάτι υπάρχει σημαντική βελτίωση. Πιστεύω πως έχουμε τα βρει τα πατήματά μας και θέλουμε να συνεχίσουμε με επιτυχίες."

Τη καλή αμυντική συμπεριφορά της ομάδας: "Είναι σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα παίζει καλά και πετυχαίνει νίκες. Το σημαντικό επίσης είναι όποιοι παίζουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Οι συμπαίκτες μας που παίζουν στην επίθεση πολλές φορές βοηθάνε και εμάς τους αμυντικούς. Αυτό που θέλουμε είναι πετυχαίνουμε συνέχεια νίκες."

Το παιχνίδι με την Ξάνθη το Σάββατο: "Φιλοδοξούμε για το καλύτερο. Ο αντίπαλος μας είναι καλή ομάδα και έχει κάνει μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, όμως στόχος μας είναι η νίκη. Είχαμε ηττηθεί εντός έδρας, όμως δεν βλέπω το παιχνίδι του Σαββάτου ως ρεβάνς. Στόχος είναι η νίκη με κάθε αντίπαλο."

Για τις προτάσεις που φέρεται να είχε για να αποχωρήσει και το αν είναι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό: "Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και είμαι χαρούμενος για τα ωραία σχόλια και την αναγνώριση που υπάρχει προς το πρόσωπο μου. Αλλά θα ήθελα να πω ότι δουλεύω πάντα για το καλύτερο. Είναι λογικό ένας Βραζιλιάνος να σκέφτεται πάντα το ενδεχόμενο επιστροφής στη χώρα του, αλλά θέλω να τονίσω ότι χαίρομαι που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό και μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που μου άνοιξε και πάλι τις πόρτες. Τόσο εγώ, όσο και η οικογένεια μου είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην Αθήνα και θα ήθελα να πω ότι ορισμένα πράγματα που είδαν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια. Δεν είναι σωστά. Συνεχίζω τη σκληρή δουλειά μου στον Παναθηναϊκό. Βέβαια το μέλλον μου δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, εξαρτάται και από τον σύλλογο. Στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον, όμως θα ήθελα να επισημάνω ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αφήσω τον Παναθηναϊκό. Είμαι ευχαριστημένος και πολύ καλά εδώ και πάλι ξαναλέω ότι ορισμένα από αυτά που γράφτηκαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και συνεχίζω την πορεία και την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό."

Για τις επαφές που φέρεται να είχε με τη διοίκηση: "Η μοναδική συνάντηση και διαπραγμάτευση που έτυχε να έχω με τον Παναθηναϊκό ήταν τον Οκτώβριο. Από τότε δεν υπήρξε καμία άλλη συνομιλία με εμένα και τη διοίκηση του συλλόγου. Άρα, οτιδήποτε γράφτηκε αναφορικά με κάποια πρόταση από το παλιό τεχνικό τιμ κ.τ.λ. σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και είναι πράγματα, τα οποία δεν συνέβησαν ποτέ. Εγώ είμαι ευτυχής εδώ, σέβομαι και γνωρίζω το σύλλογο και πιστεύω ότι και ο σύλλογος επίσης με γνωρίζει. Υπάρχει σεβασμός και από τα δύο μέρη και οτιδήποτε γράφτηκε και είδε το φως της δημοσιότητας στο ίντερνετ δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και αυτό θα ήθελα να το τονίσω και να το κάνω σαφές."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.