ΕΥΛΟΓΙΑ!

Μόνο έτσι μπορείς να χαρακτηρίσεις την ύπαρξη του Μάικ Τζέιμς στο ρόστερ της ομάδας σου. Ενός ανθρώπου που αντί για αίμα έχει... παγωμένο νερό στις φλέβες του!


Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ο πιο clutch παίκτης στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, κάτι που απέδειξε και στο παιχνίδι με την Ούνικς. Ήταν κακός, αρκετά κακός. Συγκεκριμένα, ήταν το χειρότερο ευρωπαϊκό του παιχνίδι με την πράσινη φανέλα, μέχρι τα τελευταία 8 δευτερόλεπτα. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να πάρει την μπάλα στην τελευταία επίθεση, να διανύσει το γήπεδο, να «αδειάσει» δύο αντίπαλους αμυντικούς με μια μυθική προσποίηση και να εκτελέσει -εν ψυχρώ- στην λήξη του χρόνου, χαρίζοντας στον Παναθηναϊκό μια πολύτιμη λύση.

Φυσικά αυτό δεν είναι το μόνο παιχνίδι που έχει «καθαρίσει» ο Τζέιμς, που αποτελεί επί μονίμου βάσεως έναν εκ των βασικών πρωταγωνιστών του τριφυλλιού. Ακόμα και στα παιχνίδια εντός συνόρων, όταν το τριφύλλι συναντάει δυσκολίες, είναι αυτός που «ξεμπλοκάρει» τον Παναθηναϊκό και του δίνει ώθηση. Κάτι που απέδειξαν και οι 19 πόντοι απέναντι στον Κολοσσό. 

Παράλληλα, είναι ένας παίκτης που προσφέρει στην ομάδα την δυνατότητα να παίξει εντελώς διαφορετικό μπάσκετ απ'ότι με τον Καλάθη. Ένα μπάσκετ που βασίζεται στην ταχύτητα και το 1v1. Και ο Αμερικανός είναι ίσως ο κορυφαίος στην Ευρώπη σε αυτό το παιχνίδι. Άπαξ και πετάξει την μπάλα μπροστά δεν τον σταματά ούτε ο... ίδιος ο θεός!

Εν κατακλείδι, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως ο Μάικ Τζέιμς είναι ευλογία για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επιβάλλεται να τον διατηρήσει στο ρόστερ του και την επόμενη σαιζόν, με οποιοδήποτε κόστος!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.