Ζέκα : "Να αλλάξουμε την κατάσταση!"

Ο Κάρλος Ζέκα έμεινε απογοητευμένος από την εμφάνιση του τριφυλλιού απέναντι στην Κέρκυρα, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» πρέπει να μιλάνε λιγότερο και να δείξουν έργο στον αγωνιστικό χώρο.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ισοπαλία με την Κέρκυρα και την εικόνα του Παναθηναϊκού: "Πρέπει να παλεύουμε για τη φανέλα και να δείχνουμε το κανονικό μας πρόσωπο. Ο αγωνιστικός χώρος σήμερα δεν μας βοήθησε όμως πρέπει να δίνουμε περισσότερα και να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια. Σήμερα το παλέψαμε, όμως μόνο οι νίκες βελτιώνουν την κατάσταση της ομάδας. Παλεύουμε πάντα ως το τελευταίο λεπτό αλλά δεν τα καταφέρνουμε. Από δω και πέρα δεν πρέπει να μιλάμε πολύ αλλά αλλά με έργα, μέσα στο γήπεδο, να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση της ομάδας."

Για τη ψυχολογία των νέων παικτών σε αυτά τα ματς: "Αν και οι νεαροί παίκτες έχουν ενθουσιασμό, επηρεάζεται η ψυχολογία τους από τη γενικότερη κατάσταση της ομάδας. Όταν δεν είναι καλή, επηρεάζονται ακόμη και οι πιο έμπειροι. Πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τη νοοτροπία που έχουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.