Π. Βλαχοδήμος : "Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω!"

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος μίλησε για την πορεία της ομάδας, την ισοπαλία με την Α.Ε.Κ., το σημερινό ματς με τον Πλατανιά και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως ποτέ δεν σκέφτηκε την αποχώρησή του από το τριφύλλι.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την τέταρτη θέση: "Χάσαμε παιχνίδια και ήρθαν ισοπαλίες σε παιχνίδια που δεν έπρεπε να χάσουμε πόντους, με ομάδες που ήταν κάτω από εμάς. Πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί και με τις ευκαιρίες που έχουμε να τελειώνουμε τα παιχνίδια."

Για τις ευκαιρίες που δεν έχει η ομάδα: "Αν γίνει μία φορά οι παίκτες το έχουν στο κεφάλι τους. Με την Α.Ε.Κ. είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν βάλαμε γκολ. Πιστεύω πως αν μπούνε τα γκολ θα καταφέρουμε να κερδίσουμε και τα ματς."

Για το ματς με την Α.Ε.Κ.: "Αν είχαν μπει γκολ οι ευκαιρίες που είχαμε θα είχαμε κερδίσει το ματς γιατί ήμασταν καλύτεροι από την Α.Ε.Κ., που μας απείλησε μόνο με στημένα."

Για τον κόσμο της ομάδας στο ματς με την Α.Ε.Κ.: "Εμείς πρέπει να κάνουμε καλά παιχνίδια και να πιστέψουμε σε εμάς. Θέλει ο κόσμος αποτελέσματα. Χωρίς αποτελέσματα δεν είναι κανένας ευχαριστημένος, ούτε εμείς ούτε ο κόσμος."

Για το ματς με τον Πλατανιά: "Είναι μια καλή ομάδα, όμως αν κάνουμε αυτά που πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα κερδίσουμε το ματς."

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει: "Πρέπει να βρούμε την ευκαιρία με σέντρες και με πάσες να σπάσουμε την άμυνα τους. Να έχουμε υπομονή αν δεν βγει κατευθείαν η φάση, το γκολ."

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και την έλευσή του στην ομάδα: "Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω, αλλά ήταν λίγο δύσκολοι οι τελευταίοι μήνες. Αυτό τελείωσε. Εγώ πάντα κοιτούσα να κάνω την προπόνηση μου, να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθάω την ομάδα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στα πλάνα του προπονητή μου και μπορώ να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. Θέλω να αρπάξω την ευκαιρία."

Για το αν θεωρεί ότι αδικήθηκε από τον Αντρέα Στραματσόνι: "Αυτό είναι κάτι που πέρασε, για μένα τελείωσε."

Για την συνύπαρξη με τον αδερφό του στην ομάδα: "Είναι ωραία να έχεις το αδερφό σου πίσω και εσύ να παίζεις μπροστά. Που και που αγχώνομαι όμως είναι ωραίο συναίσθημα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.