Τι γίνεται, αλήθεια, στην Ελλάδα;

Ο Παναθηναϊκός «πάτησε» με 72-59 τον «αιώνιο» αντίπαλό του χτες και το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ θυμάται το... "Όλοι ξέρουμε τι γίνεται στην Ελλάδα..." του Σφαιρόπουλου και παρουσιάζει την αλήθεια!


"Ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει τι γίνεται και αλλάζουν τα δεδομένα όταν παίζουμε στην Ελλάδα. Όλη η Ελλάδα καταλαβαίνει τι γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα." δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» μετά την νίκη του Οσφπ επί της Μπασκόνια, αφήνοντας αιχμές για διαιτητική εύνοια του Παναθηναϊκού. Ποια είναι όμως η αλήθεια; Ευσταθεί μια τέτοια δικαιολογία; 

Το χτεσινό παιχνίδι αποτελεί μια εξαιρετική απάντηση στην εν λόγω προπαγάνδα. 5-14 ήταν οι βολές μέσα στο Ο.Α.Κ.Α. Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο εκτέλεσε μονοψήφιο αριθμό, αλλά το 1/3 από αυτές των φιλοξενούμενων. Ωστόσο κατάφερε να κερδίσει και μάλιστα με 13 πόντους διαφορά, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση.

Οι χτεσινές βολές του τριφυλλιού είναι οι λιγότερες που έχουν εκτελεστεί σε «αιώνιο» ντέρμπι από το 1999 και μετά. Και φυσικά η αναλογία 1/3 είναι η μεγαλύτερη τα τελευταία 17 χρόνια. Σε παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό γηπεδούχο. Κι όμως το τριφύλλι έδωσε τα διαπιστευτήριά του μέσα στο γήπεδο και «πάτησε» τον αντίπαλο του με 17 πόντους.

Παραθέτουμε απλά ότι οι λιγότερες βολές που έχει εκτελέσει ο Οσφπ ως γηπεδούχος στην κανονική διάρκεια από το 1999 και μετά είναι 15. Δηλαδή οι τριπλάσιες απ'ότι εκτέλεσε χτες ο Παναθηναϊκός. Ο οποίος νίκησε. Με 13 πόντους.

Ο κόσμος καταλαβαίνει τι γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.