Τελάντερ : "Πρέπει πραγματικά να αλλάξει κάτι!"

Ο Ράσμους Τελάντερ μίλησε για την ισοπαλία του τριφυλλιού με τον Λεβαδειακό και την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό, αλλά και την δική του απόδοση μετά την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Είναι δύσκολο να πω τι δεν πήγε καλά. Δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες αρκετές για να σκοράρουμε. Πρέπει πραγματικά να αλλάξει κάτι. Είναι μία δύσκολη κατάσταση, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και όλοι θέλουν να πηγαίνει καλά αλλά εμείς πρέπει να παλέψουμε ως ομάδα, μαζί, για να βγούμε από αυτό. Οι φίλαθλοι είναι μαζί μας και τους καταλαβαίνω που δεν είναι ευχαριστημένοι και ο μόνος τρόπος για να αλλάξει αυτό είναι να πάρουμε νίκες στο γήπεδο.

Μόνο έτσι θα τους κερδίσουμε πίσω. Στο ποδόσφαιρο όταν κερδίζεις και παίζεις καλά έχεις αυτοπεποίθηση, όμως στις ήττες φαίνεται ο χαρακτήρας και τώρα πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε ομάδα και σύνολο και πρέπει παιχνίδι με παιχνίδι να επιστρέψουμε. Πρέπει ίσως να παλέψουμε πιο σκληρά τώρα για να είμαστε ενωμένοι και να βρούμε ρυθμό και να παίρνουμε νίκες.

Προσπαθώ εγώ για το καλύτερο, για τη θέση μου πρέπει να είσαι ηγέτης. Παλεύω, ήμουν εκτός για μεγάλο διάστημα, νιώθω καλύτερα απ’ το παρελθόν αλλά ο ρυθμός και τα συνεχόμενα παιχνίδια θα μου δώσουν αυτοπεποίθηση. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στις νίκες. Θέλω να δώσω το 100% για την ομάδα και να βρούμε ρυθμό με σκοπό τις νίκες."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.