Ρίβερς : "Κάναμε αυτά που έπρεπε!"

Ο MVP του Παναθηναϊκού, Κέι Σι Ρίβερς, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την νίκη-πρόκριση του τριφυλλιού, ενώ σχολίασε την επιθυμία του Γιαννακόπουλου να τον κρατήσει για πάντα στην ομάδα!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Θέλαμε να κάνουμε τη διαφορά, να παίξουμε πιο σκληρά. Μας έλειπε αυτό. Είχαμε πάθος και περηφάνια και μείναμε στο ματς. Παίζω το παιχνίδι μου. Οι συμπαίκτες μου με βοηθούν και με ωθούν να παίξω έτσι. Έχω την στήριξη της ομάδας και του κόσμου, με βοηθούν να φτάσω εδώ που είμαι. Αγαπάω αυτή την ευκαιρία που μου δίνεται, είναι εξαιρετική η κατάσταση.

Κάναμε αυτό που έπρεπε. Δεν ήμασταν καλοί, αλλά έχει υπάρξει πρόοδος. Θέλαμε να είμαστε οι εαυτοί μας, να είμαστε ο Παναθηναϊκός. Το θέλαμε παραπάνω, μας κούρασε να χάνουμε από την ίδια ομάδα. Παλέψαμε, έχουν πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για άλλη μια μάχη. Δεν θα έλεγα πως αλλάξαμε κάτι, απλά ήμασταν πιο υπομονετικοί. Κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, τα καταφέραμε."

Για τη φωτογραφία που έβαλε πρόσφατα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που τον καλούσε να μείνει για πάντα στο «τριφύλλι»: "Μου αρέσει ότι κάποιος με θέλει κάπου, αλλά ακόμα υπάρχουν μερικοί μήνες μέχρι τότε. Θέλω να είμαι σε μια χώρα που αγαπάει το μπάσκετ."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.