Ρίβερς : "Είχα ρυθμό!"

Ο Κέι Σι Ρίβερς μίλησε για την μεγάλη νίκη επί του Οσφπ αλλά και για την νοοτροπία των σουτέρ, η οποία τον χαρακτηρίζει!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Είχα ρυθμό, αλλά ήταν έτσι το παιχνίδι. Προσαρμόστηκαν, ήμασταν επιθετικοί. Έπρεπε να είμαστε έτοιμοι για μια μάχη, παλέψαμε. Αυτό θα γίνεται στο υπόλοιπο της σαιζόν, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τις δικές τους προσαρμογές.

Ήταν μια σπουδαία ομαδική προσπάθεια, όλοι έδωσαν τα πάντα. Νιώθουμε ωραία με αυτή τη νίκη, ήμασταν συγκεντρωμένοι και κάναμε αυτό που έπρεπε. Έπαιξα καλά λόγω της ομάδας μου, της ενέργειας και της νοοτροπίας που έχουμε. Ο Οσφπ έχει εξαιρετική ομάδα, θα τον βρούμε και στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, μπορεί και της Euroleague. Θα πρέπει να συνεχίζουμε να προσαρμοζόμαστε. Δείχνουμε ότι μπορούμε να τους νικήσουμε."

"Μας πόνεσε αυτό που έγινε στον Ερυθρό Αστέρα. Θέλαμε αυτή τη νίκη μπροστά στον κόσμο μας. Μας δίνει ώθηση, παίζουμε με την Γαλατάσαραϊ σε ένα εχθρικό περιβάλλον. Θέλουμε να χτίσουμε σε αυτή τη νίκη. Τα τρίποντα είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Αν χάσεις 11, θα σουτάρεις και 12ο. Οι σουτέρ συνεχίζουν να σουτάρουν. Σουτάρω, είναι θέμα νοοτροπίας και αυτοπεποίθησης."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.