Μπασινάς : "Παραπαίει ο Παναθηναϊκός."

Ο Άγγελος Μπασινάς μίλησε για την ισοπαλία του τριφυλλιού με την Α.Ε.Κ., ενώ σχολίασε και την γενικότερη κατάσταση της ομάδας. «Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια παραπαίει» ήταν η ατάκα του.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Kick-Off»:

Για την εικόνα του ντέρμπι: "Ποιοτικά δεν είδαμε κάτι σαν ντέρμπι σε ό,τι αφορά πάθος και τα υπόλοιπα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο, στο δεύτερο είδαμε κάποιες φάσεις από τον Παναθηναϊκό κυρίως. Οι δύο προπονητές ήθελαν πιο πολύ την ισοπαλία όπως φάνηκε."

Για τη βελτίωση του Παναθηναϊκού από την έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη: "Σίγουρα έχει βελτιωθεί κάπως ο Παναθηναϊκός από την αλλαγή προπονητή και μετά, θέλει προσπάθεια και δουλειά όμως. Πρέπει να στηριχθούν πολύ οι δύο που ήρθαν, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ό,τι και να κάνουν θα το κάνουν για το καλό του Παναθηναϊκού."

Για την καλή εικόνα του Δημήτρη Κουρμπέλη: "Καλό είναι να δούμε τη συνέχεια και κάτω από άλλες και δύσκολες καταστάσεις. Είναι νωρίς, τώρα ήρθε στην ομάδα. Είναι ταλαντούχος και τον πιστεύει ο Παναθηναϊκός και μπορεί να αποκομίσει κέρδος ο Παναθηναϊκός."

Για την εικόνα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου και το αν μπορεί να παίξει στην Εθνική: "Έχει δείξει σταθερότητα, το βλέπουν οι τεχνικοί της Εθνικής και αυτοί θα επιλέξουν. Θέλει δουλειά."

Για το τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός ώστε να βρεθεί και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών: "Θέλει ριζικές αλλαγές και το ξέρουν τόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης όσο και ο Νίκος Λυμπερόπουλος και πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια παραπαίει και δεν κάνει πρωταθλητισμό, κακά τα ψέματα. Πιστεύω ότι το ξέρουν οι αρμόδιοι και ότι θα κάνουν αυτά που πρέπει ή τουλάχιστον πιστεύω ότι θα προσπαθήσουν να το κάνουν."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.