Μέστο : "Δεν έχω παράπονο στον Παναθηναϊκό."

Ο Τζιαντομενίνκο Μέστο δήλωσε πως είναι ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ιταλία.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα «Repubblica»:

"Είμαι στην Αθήνα και εδώ είναι όλα καλά. Μου αρέσει η ελληνική περιπέτεια, αν και ως ομάδα έχουμε βιώσει αρκετά σκαμπανεβάσματα, όπως συμβαίνει συχνά σε μία ομάδα. Όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό στον πάγκο της ομάδας ήταν ο Στραματσόνι, αλλά πλέον υπάρχει άλλος προπονητής στο σύλλογο διότι όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά,  ο πρώτος που θα την πληρώσει είναι ο προπονητής. Εγώ συνεχίζω και όλα πηγαίνουν αρκετά καλά, δεν μπορώ να έχω παράπονο."

Για το ενδεχόμενο επιστροφής στη Σέριε Α μέσω της Παλέρμο: "Θα ήταν όμορφο για μένα να επιστρέψω στην Σέριε Α και να αγωνιστώ στην Παλέρμο. Είναι αλήθεια ότι είμαι ικανοποιημένος στην Ελλάδα, αλλά το ιταλικό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό.

Τώρα αν το πρώτο παιχνίδι μου θα ήταν εναντίον της Νάπολι, τότε θα επέστρεφα  σε ένα γήπεδο στο οποίο έδωσα την καρδιά μου, αλλά αυτό είναι σενάριο με λίγη φαντασία. Το συμβόλαιό μου λήγει τον Ιούνιο, σωματικά αισθάνομαι καλά, οπότε θα δούμε τι θα συμβεί."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.