Λέτο : "Έκπληξη και για μένα!"

Ο Σεμπάστιαν Λέτο μίλησε για την σημαντική νίκη επί του Κισσαμικού, τονίζοντας πως ακόμα και για εκείνον ήταν έκπληξη το ότι σκόραρε με κεφαλιά!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε απέναντι σε έναν συμπαγή αντίπαλο, ήταν δύσκολο να ξεκλειδώσεις αυτή την άμυνα. Ήταν μια καλή ομάδα που έκλεινε τους διαδρόμους και μας δημιούργησε πρόβλημα. Στο δεύτερο ξεκλειδώσαμε τους διαδρόμους και αυτό μας βοήθησε να σκοράρουμε."

Για τα γκολ που σημείωσε με κεφαλιά: "Ήταν έκπληξη και για μένα! Ίσως είναι το προστατευτικό που φοράω και με βοηθάει να σκοράρω. Είναι μεγάλη χαρά, εκτός τη νίκη πήραμε και βαθμούς, άρα είμαστε ευχαριστημένοι."

Για το αν σκέφτεται τους τραυματισμούς του: "Ειλικρινά, δεν είναι κάτι που σκέφτομαι. Ο τραυματισμός που είχα στο κεφάλι δεν με απασχολεί, όσο αφορά το πρόβλημα στο γόνατο, δείχνω σε κάθε παιχνίδι ότι μπορώ να παίξω, να σκοράρω. Το θέμα με το κεφάλι τώρα είναι πιο καινούριο, αρχικά είχα φόβο, αλλά το προστατευτικό που αγωνίζομαι με βοηθάει να αγωνιστώ σαν ένας κανονικός επιθετικός και να σκοράρω με κάθε τρόπο."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.