Κουρμπέλης : "Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες..."

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε για την ισοπαλία του τριφυλλιού με την Α.Ε.Κ., για την θέση που αγωνίστηκε αλλά και για την επιλογή του από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το ξέραμε από την αρχή. Τα ντέρμπι κρίνονται στη λεπτομέρεια, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και έτσι μείναμε στο 0-0."

Για το νέο του ξεκίνημα και το γεγονός πως αγωνίστηκε στο κέντρο και όχι στην άμυνα: "Έκανα το επόμενο βήμα, το περίμενα καιρό και θα κάνω ο, τι περνά από το χέρι μου για να τη βοηθήσω την ομάδα μου, αλλά και να βοηθηθώ.

Ήταν επιλογή του προπονητή, τη σεβάστηκα και πάντα αυτό θα κάνω. Για κάθε παίκτη είναι καλό να μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις, γιατί μπορεί να βοηθήσει περισσότερο."

Για το αν τον επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης: "Ξέρουμε όλοι πως ήμουν επιλογή του προπονητή. Πάντα οι προπονητές επικοινωνούν με τους παίκτες που θέλουν και αυτό έγινε και με μένα."

Για την εικόνα του ματς: "Σε ένα ντέρμπι κοιτάς κυρίως να είσαι σίγουρος και να βρεις την καλύτερη ευκαιρία για να τη χτυπήσεις. Όλοι περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία στα ντέρμπι.

Είχαμε και πολλές απουσίες και επηρεάστηκε το παιχνίδι μας. Πρέπει να υπάρχει κορμός, για να παίζεις καλά. Παίξαμε καλά αμυντικά, αλλά κάναμε και φάσεις μπροστά. Θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει και να πάρουμε το παιχνίδι."

"Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα, περίμενα ότι θα είναι το πιο συναρπαστικό. Διαψεύστηκα, αλλά δεν μπορώ να πω τι έφταιξε γιατί είμαι νέος στην ομάδα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.