Χατζηγιοβάνης : "Να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τίτλους!"

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε για το ντεμπούτο του στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και το όνειρό του να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει τίτλους!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ότι έκανε τη μεγαλύτερη χρονικά συμμετοχή του: "Ντεμπούτο είναι, εγώ μπήκα μέσα, έτρεξα, το χάρηκα και συνεχίζουμε. Κι εγώ δεν το περίμενα, ήταν μεγάλος ο χρόνος που μου έδωσε ο κόουτς. Έδωσα το καλύτερο που μπορούσα."

Για το ματς και αν η πτώση του Παναθηναϊκού μετά την ισοφάριση είναι θέμα ψυχολογίας: "Όχι, όλα παίζουν ρόλο. Και το γήπεδο και όλα. Ήταν μία φάση που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεχθήκαμε το γκολ."

Για το αν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση: "Σίγουρα μπορεί να αλλάξει, πρέπει να το πιστέψουμε και αλλάζει σίγουρα. Εγώ το πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει."

Για την παρουσία τεσσάρων παικτών από την ακαδημία του Παναθηναϊκού στο αποψινό ματς: "Αυτό είναι πολύ ευχάριστο που παίρνουν συμμετοχή παιδιά από τις ακαδημίες. Ο κόουτς μας εμπιστεύεται, μας βάζει μέσα κι εμείς δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες."

Για το τι να περιμένουμε στο μέλλον από τον ίδιο: "Από μένα θέλω να παίξω στην ομάδα του Παναθηναϊκού, να τη βοηθήσω και να κατακτήσουμε τίτλους πολλούς."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.