Μπουμάλ : "Ισορροπημένο ματς."

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ χαρακτήρισε ισορροπημένο το ματς του Παναθηναϊκού με την Α.Ε.Κ., τονίζοντας πως οι δύο ομάδες είναι ισάξιες.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εικόνα του ματς: "Έγινε ένα ισορροπημένο ματς ανάμεσα σε ισάξιες ομάδες. Όλοι ξέραμε ότι είναι ένα σημαντικό ντέρμπι, το οποίο έπρεπε να κερδίσουμε. Παίξαμε το παιχνίδι που ξέρουμε, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας. Είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες, που δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε. Φυσικά και η Α.Ε.Κ. είναι μια μεγάλη ομάδα, που είχε τις δικές της ευκαιρίες, αλλά και αυτή δεν κατάφερε να τις τελειώσει. Σε ένα τέτοιο ισορροπημένο ματς, είναι δίκαιο το αποτέλεσμα."

Για το αν το αποτέλεσμα ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό με δεδομένες τις απουσίες που είχε: "Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά είμαστε χαρούμενοι από το αποτέλεσμα. Όσο για τους παίκτες που έλειψαν, υπάρχει ομοιογένεια και ο καθένας έχει τις ιδιαιτερότητες του. Είμαστε μια ομάδα με ποιότητα και ο καθένας έχει την ευκαιρία που του αναλογεί. Όποιος κι αν κληθεί να παίξει οφείλει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.