Μπεργκ : "Να κερδίσουμε ξανά τους φιλάθλους μας!"

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για το αυριανό ντέρμπι του τριφυλλιού με την Α.Ε.Κ., τονίζοντας πως οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να κερδίσουν ξανά τους φιλάθλους τους!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Goal χωρίς Σύνορα»:

Για την ετοιμότητα της ομάδας: "Είμαστε έτοιμοι για άλλον έναν αγώνα εντός έδρας. Θα είναι δύσκολο. Αισθανόμαστε πολύ  καλά, είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε ξανά τους φιλάθλους μας."

Για τις ελπίδες για νίκη: "Παίζουμε κι εμείς και οι αντίπαλοι για την νίκη, πάντα θέλουμε τις νίκες. Από κει και πέρα κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Από την δική μας την πλευρά αντιμετωπίζουμε ομάδες που παίζουν για να αμυνθούν ακόμα και με 10 παίκτες όμως αυτό που κάνουμε είναι να δουλεύουμε πάνω σε αυτό και να βελτιωνόμαστε συνεχώς."

Για να "ατού" των δύο ομάδων: "Έχουν πολλά θετικά σαν ομάδα και καλή άμυνα η οποία προσπαθεί να μην δώσει ευκαιρίες στον αντίπαλο. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι θα πρέπει να έχουμε περισσότερους παίκτες στην μικρή περιοχή και να δημιουργήσουμε φάσεις. Δεν έχουμε επικεντρωθεί στην Α.Ε.Κ. αλλά κοιτάμε περισσότερο του δικούς μας αγώνες. Είναι μια ομάδα που έχει συμπαγή άμυνα όμως εμείς θα είμαστε καλύτεροι."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.