Μπεργκ : "Μπορούμε να βελτιωθούμε."

Ο Μάρκους Μπεργκ εξέφρασε την χαρά του για το γεγονός ότι σκόραρε, ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το γεγονός ότι δεν έχει καλό ποσοστό στα πέναλτι και το τι κρατάει ο Παναθηναϊκός από τη νίκη επί του Πλατανιά: "Αν το δείτε από στατιστική σκοπιά δεν είναι καλό το ποσοστό μου. Συμβαίνει κάποιες φορές αυτό στους επιθετικούς, ενώ πρέπει να πούμε ότι κάνουν καλές επεμβάσεις και οι τερματοφύλακες. Εγώ πάντως νιώθω πάντα άνετα όταν έχω την ευκαιρία να σκοράρω και αυτό έκανα και σήμερα. Είναι πολύ σημαντικό να σκοράρεις, να βοηθάς την ομάδα σου να παίρνει βαθμούς Αυτό που πρέπει όμως να έχουμε στο μυαλό μας είναι ότι πήραμε τους 3 βαθμούς. Είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό."

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: "Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, μπορούμε να βελτιωθούμε αλλά χρειάζεται χρόνος. Αφενός μας λείπουν παίκτες λόγω Κόπα Άφρικα, ενώ κάποια παιδιά τώρα αρχίζουν να μπαίνουν σιγά σιγά στην ομάδα, όπως ο Ευαγγέλου, ο Μαρινάκης και άλλοι. Υπάρχει βάθος στο ρόστερ και αυτά τα παιδιά βοηθάνε την ομάδα, όμως χρειάζεται χρόνος για να βρούμε τα πατήματά μας όλοι μαζί στο γήπεδο αφού δεν φτάνουν μόνο οι προπονήσεις. Μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα και να βελτιωθούμε ως το τέλος της σαιζόν."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.