Ανδρεόπουλος : "Δώσαμε την ψυχή μας!"

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, τονίζοντας πως έδωσαν την ψυχή τους, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Οσφπ νίκησε δίκαια αλλά τον περιμένει στην Κυψέλη!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Νομίζω ότι τη διαφορά στο ματς έκανε η αφλογιστία μας στην επίθεση στο 2ο και το 3ο σετ. Δεν κάναμε καλά σερβίς, προσπαθούσαμε στην άμυνα αλλά χωρίς επίθεση δεν γίνεται τίποτα. Δίκαια έφτασε στο 3-1 ο Οσφπ. Προσπαθήσαμε στη συνέχεια να μπούμε στο παιχνίδι, βρήκαμε εν μέρει έναν ρυθμό αλλά δεν τα καταφέραμε γιατί ο Οσφπ από την πλευρά του είχε καλό ρυθμό κυρίως στο σέρβις, κρατούσε την υποδοχή του και εμείς πέφταμε πάνω στα αθλητικά κορμιά του. Καταθέσαμε ό,τι περισσότερο μπορούσαμε, όμως αυτό είναι το αποτέλεσμα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να δουλέψουμε περισσότερο στο μέλλον για να γίνουμε περισσότερο ανταγωνιστικοί.

Ήταν παρόμοια το ματς του πρωταθλήματος και το σημερινό. Γνωρίζουμε ότι ο Οσφπ έχει αθλητές υψηλού επιπέδου και πολύ καλή αθλητική ομάδα, μεγάλα αθλητικά κορμιά. Αν τους δώσεις δικαίωμα να παίξουν είναι βέβαιο ότι σιγά σιγά θα σε κερδίσουν. Πρέπει να τους χειριστείς πολύ έξυπνα. Εμείς παίξαμε τα δύο μεγάλα παιχνίδια κόντρα στον μεγάλο μας αντίπαλο μέσα στην έδρα του, να δούμε τι θα γίνει και όταν έρθει το παιχνίδι στην έδρα μας, να μετρήσουμε κι εκεί τις δυνάμεις μας. Έχουμε χρόνο μπροστά μας, έχουμε παιχνίδια και αυτή τη στιγμή αυτή είναι η διαφορά των δύο ομάδων. Ο Οσφπ έχει πάρει τα δύο ματς, όμως ο Παναθηναϊκός έχει δώσει την ψυχή του και ό,τι καλύτερο μπορούσε σε αυτό το σημείο."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.