Τα δεδομένα με Ίσακ

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Μίκαελ Ίσακ για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής και το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ σας παρουσιάζει τα δεδομένα της υπόθεσης.


Είναι δεδομένο πως ο Σουηδός επιθετικός αρέσει στο τριφύλλι και σίγουρα οι «πράσινοι» θα εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για να τον φέρουν στην Αθήνα. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με την Ράντερς, κάτι που σημαίνει πως έχει από τώρα το δικαίωμα να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει με όποιον σύλλογο θέλει.

Ο ίδιος φέρεται να προτιμά την προοπτική του Παναθηναϊκού, αφού θα συναντήσει τον συμπατριώτη του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος θα τον βοηθήσει να εγκλιματιστεί και να προσαρμοστεί. Μέσα στην εβδομάδα μάλιστα, αναμένεται να συναντηθεί με τον εκπρόσωπο του παίκτη ο Νίκος Λυμπερόπουλος, προκειμένου να υπάρξουν εξελίξεις.

Για τον Ίσακ ενδιαφέρεται και η Άντερλεχτ, ενώ ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως ο Σουηδός εκτιμά την Ράντερς για την ευκαιρία που του έχει δώσει να αγωνιστεί σ'αυτή κι επομένως θέλει να της εξασφαλίσει οικονομικό αντάλλαγμα για την αποχώρησή του και όχι να φύγει ως ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.