Κουλιμπαλί : "Άλλαξε η νοοτροπία μας με τον νέο προπονητή."

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί μίλησε για την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Απόλλωνα, το επερχόμενο ματς με την Λάρισα, την έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη αλλά και για τον ίδιο.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ματς με τον Απόλλωνα: "Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας και ξέρετε καλά τις εκπλήξεις που επιφυλάσσουν οι αγώνες του Κυπέλλου, είτε παίζεις με μια ομάδα της δεύτερης, είτε της τρίτης εθνικής, αλλά πιστεύω ότι οι συμπαίκτες μου ξέρανε να κάνουν το σωστό ώστε να μπορέσουμε να προκριθούμε."

Για το αν το Κύπελλο είναι, πλέον, ο πιο ρεαλιστικός στόχος των «πράσινων»: "Ο αρχικός μας στόχος ξεκινώντας τη σεζόν ήταν να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε και στις τρεις διοργανώσεις. Και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα. Βεβαίως στην Ευρώπη δεν είχαμε την τύχη που θα θέλαμε. Στο πρωτάθλημα είμαστε επτά βαθμούς πίσω από τον Οσφπ αλλά ο δρόμος ακόμα είναι μακρύς. Όσον αφορά το Κύπελλο Ελλάδος, περάσαμε και προχωράμε."

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τις αλλαγές που έχει φέρει: "Νομίζω ότι βασικά άλλαξε τη νοοτροπία των παικτών. Γιατί νομίζω ότι και μόνο η αλλαγή ενός προπονητή δημιουργεί μια νέα νοοτροπία, ένα νέο τρόπο σκέψης στους παίκτες. Την ποιότητα ούτως η άλλως την είχαμε αλλά νομίζω ότι με τον καινούριο προπονητή μπορέσαμε να βρούμε ξανά πράγματα τα οποία έλειπαν και να μπορέσουμε όλοι μαζί να προχωράμε με σκοπό τις νίκες."

Για το παιχνίδι με τη Λάρισα: "Ξέρουμε ότι οι αγώνες της Super League είναι δύσκολοι αγώνες. Εγώ προσωπικά γνωρίζω τους αγώνες της Super League από την θητεία μου στον Πλατανιά. Οπότε καταλαβαίνετε ότι γνωρίζω ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας όμως σε αυτό το ματς που πρέπει να θεωρήσουμε ότι είναι σαν τελικός για εμάς προσβλέπουμε στη νίκη ώστε να μπορέσουμε να κλείσουμε την περίοδο πριν τις γιορτές νικηφόρα."

Για τον ίδιο, τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και τη θητεία του στους «πράσινους»: "Σαφώς και είμαι χαρούμενος. Νομίζω ότι πλέον έχω καταφέρει τους στόχους που είχα βάλει, ένας από αυτούς να μπορέσω να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα και να που είμαι στον Παναθηναϊκό, που είναι μια πραγματικά μεγάλη ομάδα. Όσον αφορά τη θέση του βασικού ξέρω ότι για να μπορέσω να παραμείνω στη θέση του βασικού πρέπει να δώσω όλη μου την ενέργεια, όλη μου την δυναμική γιατί ξέρετε στις ομάδες σήμερα μπορεί να είσαι βασικός και αύριο να χάσεις αυτή τη δυνατότητα. Άρα ξέρω καλά ότι πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Θέλω να φτάσω ακόμα πιο σκληρά, τα πράγματα δεν έχουν τελειώσει εδώ."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.