Μπουρούσης : "Ή του ύψους ή του βάθους στην Ελλάδα..."

Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε για το επερχόμενο ματς με την Μπασκόνια, ενώ αναφέρθηκε και στην... νοοτροπία των οπαδών στην Ελλάδα.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε;

Για τον λίγο χρόνο μετά το παιχνίδι στο Μιλάνο έως το ματς με την Μπασκόνια: "Όπως εμείς έτσι και αυτοί ταξιδεύουν. Είναι μία ομάδα η οποία πιστεύω παίζει το ίδιο μπάσκετ που έπαιζε πέρυσι και ας άλλαξε το ρόστερ. Έχει κάνει εννέα νίκες στην Euroleague κάτι που σημαίνει πως παίζουν πάρα πολύ καλά και έχουν κερδίσει εκτός έδρας παιχνίδια, όπως αυτό στη Ρεάλ. Σήμερα ήρθαμε στην Αθήνα, θα προετοιμαστούμε για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για εμάς όπου πρέπει να κερδίσουμε."

Για την καλή κατάσταση του Παναθηναϊκού που φάνηκε στο Μιλάνο: "Σίγουρα χτες δείξαμε ένα πρόσωπο διαφορετικό σε σχέση με αυτό που δείχνουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Μπήκαμε δυνατά από την αρχή, μετά σε κάποιο διάστημα χάσαμε τη διαφορά αλλά δεν το παρατήσαμε το παιχνίδι και το κάναμε εύκολο. Σημασία έχει ότι κερδίσαμε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τι έγινε στο Μιλάνο. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε."

Για την… αποθέωση μετά τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας: "Δεν χρειάζεται να γίνεται αυτό. Στην Ελλάδα από τη μία μέρα στην άλλη είμαστε ή του ύψους ή του βάθους. Δουλειά και ό,τι μας ζητάει ο προπονητής."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.