Μπουρούσης : "Δεν γινόταν να χάσουμε!"

Ικανοποιημένος για την νίκη επί της πρώην του ομάδας ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης, που τόνισε πως οι «πράσινοι» πρέπει απλώς να κερδίζουν και να προχωρούν!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Βγάλαμε ενέργεια στην άμυνα, καταφέραμε και κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Λογικό είναι να χάνουμε σουτ. Υπάρχει κούραση και άγχος. Δεν μπορούσαμε να χάσουμε. Θέλαμε τη νίκη για να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία. Κάθε νίκη είναι σημαντική. Στο τέλος θα δούμε πού είμαστε. 

Η κούραση υπήρχε. Χάσαμε κάποιες βολές, υπάρχει πίεση, κακά τα ψέματα. Βγάλαμε αντίδραση στην άμυνα. Έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε το ματς. Τα καταφέραμε. Χάναμε με 7-8 πόντους. Παλέψαμε και κερδίσαμε."

"Έχω παίξει στην Μπασκόνια, αλλά αυτό έχει μείνει πίσω. Τελείωσε. Δεν έχω πρόβλημα να παίζω με τις παλιές μου ομάδες. Με νοιάζει να κερδίζει η ομάδα, να βοηθάω την ομάδα. Πήραμε δύο νίκες. Κερδίσαμε και στο Μιλάνο και τώρα. Συνεχίζουμε με το Ρέθυμνο και μετά στο Καζάν για τη νίκη. Κερδίζουμε. Είναι σαν το τσουβάλι που γεμίζεις και προχωράς. 

Αν εξαιρέσεις το ματς με την Μπαρτσελόνα που χάσαμε με 15 πόντους, έχουμε κοντράρει όλα τα ματς. Κάποια τα χάσαμε στο τελευταίο λεπτό. Ήταν και θέμα τύχης. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Έχουμε αφομιώσει τη φιλοσοφία του κόουτς."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.