Χουλτ : "Αν δεν δίνεις το 100%, δεν αξίζεις να παίζεις στην ομάδα."

Ο Νίκλας Χουλτ αναφέρθηκε στην ισοπαλία του Παναθηναϊκού στην Λάρισα, τονίζοντας πως όταν δεν κερδίζει η ομάδα δεν μπορεί να είναι χαρούμενος για την προσωπική του εμφάνιση.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Δεν έχει σημασία το να παίζω καλά εάν δεν κερδίζει η ομάδα οπότε δεν είμαι ευχαριστημένος. Πιστεύω με τον νέο προπονητή παίζουμε περισσότερο ως ομάδα, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και να παλεύουμε κάθε ματς. Να δίνουμε το 100% του εαυτού μας, ωστόσο είναι νωρίς ακόμα. Μετά τα Χριστούγεννα θα είμαστε βελτιωμένοι γιατί θα έχουμε δουλέψει περισσότερο."

Για την διαφορετική εικόνα του Παναθηναϊκού σε σχέση με την αρχή της σαιζόν: "Υπάρχει διαφορά με την αρχή της σαιζόν, το τελευταίο διάστημα δυσκολευόμαστε στο σκορ, είναι ομαδικό το θέμα και όλες οι γραμμές πρέπει να δουλέψουν σκληρά. Μόνο δουλεύοντας ομαδικά μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση."

Για τις δηλώσεις του Ουζουνίδη περί αδιάφορων ποδοσφαιριστών: "Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλους παίκτες. Εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου, εάν όμως δεν δίνεις το 100% δεν αξίζει να παίζεις στην ομάδα, δεν πιστεύω όμως ότι υπάρχει κάποιος που να μην δίνει το 100%. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε για το πρωτάθλημα, δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε τώρα, έχουμε ακόμα μισό πρωτάθλημα, στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Υπάρχει πολύς χρόνος και μπορούμε να τα καταφέρουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.