Φεύγουν με... «GPS»!

Την τελευταία τους προπόνηση πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων πραγματοποίησαν οι «πράσινοι», οι οποίοι έφυγαν με ειδικά προγράμματα αλλά και... «GPS» που πιστοποιεί αν τα ακολούθησαν ή όχι!


Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν για τελευταία φορά πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, με την επόμενη προπόνησή τους να είναι προγραμματισμένη για τις 27 του μηνός. Οι μισοί «πράσινοι» υποβλήθηκαν σήμερα σε εργομετρικά τεστ, ενώ οι υπόλοιποι -που είχαν υποβληθεί χτες- ακολούθησαν σήμερα πρόγραμμα που περιλάμβανε ζέσταμα, τακτική και πιεστικό παιχνίδι 4 εναντίον 4. 

Οι Μολέδο και Ιμπάρμπο υποβλήθηκαν σε θεραπεία, οι Ρέις και Σάμπα απουσίασαν με άδεια, ενώ δεν προπονήθηκε ο Εμποκού λόγω γαστρεντερίτιδας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πάντως δεν σκοπεύει να αφήσει αυτή την εβδομάδα να πάει «χαμένη», αφού έδωσε σε όλους τους παίκτες του από ένα ειδικό πρόγραμμα που καλούνται να ακολουθήσουν, αλλά κι ένα... «GPS» που θα φορούν στην ωμοπλάτη και θα καταγράφει τις κινήσεις τους, για να φανεί ότι πράγματι ακολούθησαν το πρόγραμμά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.